Saturday, 3 June 2017

Filled Under:

Koo Memang Hebat Sis... KES WANITA MEROGOL LELAKI SEMAKIN MENJADI-JADI DAN PERATUSANNYA SEMAKIN MENINGKAT.. Berikut dipaparkan beberapa Image kejadian yang sempat dirakamkan oleh Netizen.. BERHATIHATILAH LELAKI DI LUAR SANA....Elakkan berjalan atau bersiar Di malam Hari Seorang diri...

KES WANITA MEROGOL LELAKI SEMAKIN MENJADI-JADI DAN PERATUSANNYA SEMAKIN MENINGKAT.. Berikut dipaparkan beberapa Image kejadian yang sempat dirakamkan oleh Netizen.. BERHATIHATILAH LELAKI DI LUAR SANA....Elakkan berjalan atau bersiar Di malam Hari Seorang diri...
Lelaki masuk hospital di rogol 3 wanita selama tiga hari|Seorang lelaki kini berada di hospital dan trauma selepas menjadi mangsa rogol beberapa kali dalam masa tiga hari oleh tiga wanita yang menculiknya.
Derita lelaki 23 tahun di Afrika Selatan itu bermula apabila dia menaiki teksi komuniti di timur Pretoria, Jumaat lalu, yang didalamnya ada tiga wanitan dan mangsa diarah duduk di depan.
Daily Mail yang memetik TimesLive melaporkan, dia kemudian disuntik dengan sesuatu bahan menyebabkan dia pengsan.
Menurut jurucakap polis Afrika Selatan, Kapten Colette Weilbach, apabila tersedar, lelaki itu mendapati dia berada di atas katil dalam sebuah bilik.
“Tiga wanita itu kemudian memaksa lelaki berkenaan minum minuman tenaga sebelum bergilir-gilir merogolnya beberapa kali sehari.
Setelah tiga hari diculik dan Dirogol lelaki itu kemudian ditinggalkan di sebuah lahan kosong di Benoni sekitar 48 kilometer sebelah selatan Pretoria.
Polis Afrika Selatan menganggap semua kes pelecehan seksual sebagai masalah serius .
Polisi kini tengah memburu ketiga perempuan itu serta pemandu taxsi dan meminta warga menghubungi polisi jika memiliki informasi ketiga suspek
0 comments:

Post a Comment