Sunday, 14 May 2017

Filled Under:

PANAS: Selain Menjaga Pesakit, Jururawat Di China Ditugaskan Untuk Menyusu Lelaki Dewasa Hingga PuasPANAS: Selain Menjaga Pesakit, Jururawat Di China Ditugaskan Untuk Menyusu Lelaki Dewasa Hingga Puas
Kita semua tau guys kalau di China itu memang dikenali dengan cara hidup yang pelik dan bagi kita 0rang asia terkesan tidak masuk akal negara mereka . Salah satunya pr0fesi "Jururawat Basah". sememangnya apa sebenernya pekerjaan para jururawat ini. Ternyata guys, mereka ini tugasnya adalah menyusukan, bukan hanya kanak-kanak kanak-kanak, tetapi juga 0rang dewasa guys !! Dan ternyata hal ini lagi Trend di China. Jadi pelik ke China nih:
Jururawat biasanya bertugas untuk merawat 0rang sakit guys, (ya iyalah namanya aja jururawat). Beza dengan pr0fesi0n jururawat pada umumnya, jururawat basah tugas utamanya adalah untuk menyusui. Dan yang membuatkan geleng kepala adalah perkhidmatan ini ditawarkan gak hanya untuk anak - anak, tetapi juga untuk 0rang dewasa guys.
 Menurut syarikat yang menyediakan perkhidmatan ini, iaitu syarikat Xinxinyu H0useh0ld Sevice C0mpany yang ada di Guangd0ng, China ini menyatakan peningkatan terhadapap 0rang yang ingin menyewa perkhidmatan ini, ternyata bukan untuk anak - anak, tapi bagi mereka 0rang dewasa itu sendiri untuk digunakan secara peribadi.
Para pelanggan b0leh minum susu terus dari sumbernya guys !!Minum air susu ibu sudah jadi p0pular bagi kalangan 0rang kaya di China guys, negara mereka juga bagi 0rang - 0rang yang
mempunyai tekanan kerja yang tinggi. Bahkan ada yang menyewa para jururawat basah ini bekerja dirumahnya selama sebulan agar selalu mendapatkan bekalan susu segar setiap harinya guys !!
 Menurut 0rang yang pernah menyewa perkhidmatan ini yang mau disebutin namanya, para jururawat basah b0leh disewa dengan k0s kira-kira 10,000 hingga 20,000 Yuan yang kalau dirupiahin sekitar Rp. 16 juta hingga Rp. 32 juta guys !!. Harga yang hebat ini dianggap wajar 0leh para pelanggan yang pernah menyewa perkhidmatan ini, Dan ternyata jika jururawat yang disewa itu masih muda negara mereka berpenampilan menarik harganya b0leh lebih mahal lagi, bahkan berkali - kali ganda guys !!
Bagaimana ?? berminat untuk menyewa para jururawat basah ini ?? terus saja ke China
0 comments:

Post a Comment